(překlad Moravcová Stanislava ml.)

Udíme, nasolujeme, sušíme

V originále „Smoking, Curing & Drying“

Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a jednoduchých návodů na stavbu vlastních jednoduchých udíren a také tipů, jak improvizovat s pomocí venkovního grilu a běžného vybavení domácnosti.

Běžná cena 399 Kč

10% sleva on-line - 40 Kč

Cena on-line (s DPH): 359 Kč

Přidáno
Ks

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více informací Rozumím